Sunday, February 20, 2011

Hari Minggu Ku

Farzana Razali

Fitriyah Razali

Sememangnya sudah menjadi kebiasaan Hari Sabtu dan Ahad adalah hari
untuk melayan kerenah dan kehendak adikku adikku
Farzana dan Fitriyah tersayang..

Hari Sabtu

Selepas bawa nana keluar outing dari asramanya dan kemudian menjemput
Fitriyah pulang dari asrama fida dan ibu bawa dorang makan Nasi Ayam di Melawati
Kesian lapa btl mereka. Seronok tgk dorang makan.Sepupu fda anis pun join jgk.
Walaupun sbnanya time tu fida bukan la lapa sangat.. hehe

Sebelah petang sebelum hantar nana balik semula kat asrama kenalah tunaikan
permintaan nya dulu. Beli lampu suluh, baju ujan, first aid dan mcm2 lg..
Die ade kem sbb tu la kne sediakan semua tu..


Hari Ahad

Hari ni tuk tunaikan segala permintaan adikku yang comel fitriyah pula.
Die nak beli kasut, Ha.. ikutkan ajalah asalkan bahagia.. dan minta belanja sate.. huhu maaf permintaan ini tdk
dpt ditunaikan. lain kali la ye..

Fida dan ibu bawa lah die keluar cari kasut sebelum hantar die balik asrama
di sebelah malam pulak.. huhu mmg penat nak memenuhi kerenah tia
tapi hati rasa puas sbb tgk die seronok dan tersenyum..

knp diikutkan sgt permintaan dorang nih? xpe lah adik angah...... :P
Apa yang penting blaja la rajin2 ye adikku semoga menjadi orang
yang berguna..:)

p/s : adikku firhad deman campak sian die..:(
alamak esok hari lahir adiku fariz.. apa nak wat ek? wish je dh la. hehe :P









2 comments: